Man 15.06.20
09:45–11:00

Direktesendt lansering: Vinnerne av Oslos beste utsikt!
KLP inviterte i fjor til en idekonkurranse om hvem som fortjener 10 års gratis leie i lokalene med Oslos mest spektakulære utsikt. Nå kan du få med deg kåringen av vinnerne i en livesending fra Deichman Bjørvika.

Med juryformann Knut Olav Aamås (direktør i Fritt Ord), Henning Sunde (arkitekt i Rodeo arkitekter), Eskild Rolstad (direktør eiendomsutvikling KLP), Heidi Finskas (direktør samfunnsansvar KLP), Karen Dolva (daglig leder i teknologiselskapet No Isolation) og Haldis Tjeldflaat Helle (1. nestleder i Natur og Ungdom)

KLP har store planer for Postens gamle brevsenter i Biskop Gunnerus gate 14b ved Oslo S. BG14B er både et byggeprosjekt og et bærekraftprosjekt. Målet er å styrke Oslo som grønn hovedstad, og Oslo S som landets viktigste knutepunkt.

I toppetasjen har vi som ambisjon å få til noe helt unikt, noe som kommer allmenheten til gode; en arena for bedre samfunnsutvikling der noen av de viktigste temaene i vår tid kan behandles og formidles.

205 bidrag ble sendt inn til konkurransen. Spennet av ideer var enormt, med innsendte forslag fra internasjonale organisasjoner og lokale engasjerte ildsjeler.

Kontakt oss

Vil du vite mer om LIVE og SDG Action Lab? Ta kontakt! actionlab@sdg.no